HELLO! I AM

Natalia


Cześć, jestem Natalia. Kocham podróże, dlatego studiuję obsługę ruchu lotniczego, dzięki czemu każde krewetkowe danie przygotowane przeze mnie jest jeszcze bardziej odlotowe!
 

Gdyby zapytać moich przyjaciół „jaka jest Natalia?” Pewnie odpowiedzieliby „rozmowna, wesoła, rozrywkowa... ale co ona robi w kuchni?”. Cóż, w mojej historii najciekawsze jest to, że moje doświadczenie zaczyna się właśnie w Stacji Food Hall. Dzięki temu odjazdowemu miejscu odkryłam, że jedzenie to coś więcej. Każda porcja dania które serwuję jest przygotowana przeze mnie z ogromną zajawką i pasją, którą zyskuje dzięki Wam! Gdybym miała powiedzieć co kocham najbardziej, bez wahania powiedziałabym, że jest to morze. Dlatego tak bardzo uwielbiam klimat w boxie w którym pracuję. Mamy tu deski surferskie, palmy, muszelki na szyi i najważniejsze - pyszne krewetki w złocistej kokosowej panierce które uwielbiam najbardziej, bo przypominają mi o zachodach słońca na plaży.

Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.