Dodano: 5 kwietnia, 2023
Ciekawe trio barmanów, które na co dzień opiekuje się programem koktajlowym Food Town Bars – integralnej części Food Town mieszczącego się w Fabryce Norblina.
Ewelina Figiel
Miłośniczka awangardowych kombinacji smakowych, oraz nieoczywistych rozwiązań. W trakcie swojej kariery wzięła udział w wielu konkursach barmańskich, gdzie z powodzeniem prezentowała swoją wizję sztuki koktajlu. Wiele lat pracowała dla Puro Hotels, a jej niewątpliwym sukcesem, jest wkład w jakość warszawskiej Lorety – unikatowego baru hotelowego, który grubą kreską podkreślił swoja obecność na stołecznej scenie. Zaangażowana w swoją pracę, nie zatrzymuję się w rozwoju inwestująć w siebie dużo energii.
Tomek Dziewięcki
Przede wszystkim wspaniały człowiek! Bogate doświadczenie zdobywał w kultowych barach, tj. 6 Cocktails, Kita Koguta, czy Ten Bar Warsaw. Entuzjasta sztuki flair (ekstremalna wizja barmaństwa). W swojej pracy skupia się na gościnności rozpylając wokół siebie aurę serdeczności. Jego koktajle błyszczą entuzjazmem i radością. Prywatnie pasjonat sztuk walki, sztuki tatuażu, i muzyki elektronicznej
Adam Grądziel
Zawsze żył wedle maksymy ,,nic co barmańskie, nie jest mi obce”. Wielki fan pracy, którą wykonuje. Za barem spędził już niespełna 16 lat i wciąż czuje taki sam apetyt, jaki czuł na początku swojej drogi. W swojej historii ma na koncie starty w konkursach barmańskich, czy projektach związanych z promocją tej kultury. Miłośnik zatłoczonych barów.
14 i 15 kwietnia 2023 spotkacie ich w gdańskim Peronie 5 | STACJA FOOD HALL, gdzie chwycą za shakery aby wstrząsnąć Waszymi życzeniami!