Zapraszamy na wieczór kulinarny, który odbędzie się 25 kwietnia w studiu kulinarnym The Kitchen, w ramach cyklu DEWAR’S FOOD CLUB, czyli towarzyskiej podróży po smakach, które w najbardziej swobodnej atmosferze porwą Twoje zmysły.

25 kwietnia 2025, godzina 18:00 | The Kitchen w Stacji Food Hall – KUP BILET.

Pierwsze wydarzenie z cyklu poprowadzi Michał Toczyłowski – utalentowany szef kuchni i kreatywny umysł warszawskiej restauracji BAKEN. Jednak Michał to nie tylko mistrz kuchni, ale także autor bestsellerowych książek kulinarnych takich jak „Sex&Cook” i „Run&Cook”, a jego obecność w programach telewizyjnych oraz na antenie Radia Zet Chilli czyni go jednym z najbardziej rozpoznawalnych gastronomicznych postaci w Polsce.

Podczas wieczoru będziesz mieć okazję na żywo obserwować, jak powstają wyjątkowe potrawy, zasiadając przy kuchennej wyspie The Kitchen, a w menu wieczoru przewidziane zostały:

– Tatar wołowy na maślanym toście z majonezem anchovies, piklowaną gorczycą i konfitowanym żółtkiem

– Szaszłyk wołowy z salsą ziołową z czosnkiem niedźwiedzim i prażoną szalotką 

– Wolno gotowany policzek wołowy z szparagami, kremowym puree ziemniaczanym i topinamburem 

– Crepes suzette z Dewar’s, rabarbarem i lodami waniliowymi

Podczas wieczoru czeka na Ciebie nie tylko wspaniała uczta dla podniebienia, ale również wyjątkowa degustacja wybornych whisky Dewar’s, które doskonale podkreślą smak serwowanych potraw. 


Spotkania z cyklu DEWAR’S FOOD CLUB nie są tradycyjnymi degustacjami – to możliwość przebywania i spędzania czasu w gronie osób, które podzielają Twoją miłość do najlepszego jedzenia i whisky, o których możes rozmawieć bez przerwy!

Zarezerwuj swoje miejsce już dziś i dołącz do DEWAR’S FOOD CLUB