Lekko, zdrowo, kolorowo – odpalamy kolejny festiwal kulinarny w stylu, tym razem w stylu TIKI!

W czterodniową gastro podróż po kuchni hawajskiej, zabierzemy Was w dniach 17-20.08, prosto ze Stacji Food Hall – Gdańsk Wrzeszcz, w ramach LATA NA POZIOMIE.

Gospodarzami zamieszania będą: Poke – Bowl & Ramen, który na co dzień przyrządza dla Was w Stacji obłędne poke-bowle, a także nasz Funky Monkey Bar, w którym serwujemy najlepsze tiki koktajle.

Pamiętajcie, że nasze kulinarne festiwale rządzą się swoimi prawami – spodziewajcie się zatem kuchni fusion w wykonaniu każdego z nas, bo na ten czas szykujemy specjalne hawajskie menu w każdym kulinarnym koncepcie oraz tiki koktajle na barach: Funky Monkey i na dachu.

Zainspirowani? Gotowi? Ciekawi?
Zatem bądźcie! WEŹ UDZIAŁ W WYDARZENIU